Születés hete

Születés Hete Fesztivál Siófokon

Születés Hete Fesztivál - Siófok 2020

A Születés Hete Fesztivált az Életkezdet Perinatális Munkacsoport szervezi, a legváltozatosabb témákkal és olyan előadókkal készülnek akik több éve a téma szakértői. 

Kalovits István előadása 2020. szeptember 11. 14:00 – 14:30 
Együtt a vízben – a Kalovits módszer 30 évnyi tapasztalata

Együtt a vízben

A Kalovits módszer 30 évnyi tapasztalata

Kalovits István sportpedagógus, a Kalovits-módszer® kidolgozója. Előadóként részt vett már Anyakörünkön és elvarázsolt bennünket a picikhez és a családok nehézségeihez való hozzáállásával, empátiájával, tudásával. A Kalovits Babaúszás Programon® a babák anyukájukkal vagy egy másik, hozzájuk közel álló felnőttel együtt vannak a medencében. Az elsődleges cél a biztonságot adó kapcsolat megerősítése a szülőkkel, és pozitív kapcsolat kialakítása a vízzel. A közös élmény, a játék a vízben az egész családnak sokat ad, erősíti a szülői érzéseket. Ez a módszer az átlagostól eltérő fejlődésű babák számára terápiás hatású lehet, és az egészséges babákkal is remek közös program. 

Várjuk az érdeklődőket! A programon a részvétel ingyenes!
A rendezvény honlapja – https://eletkezdet.hu

Helyszín: Siófok, Városi Könyvtár – Különterem

Mi az Életkezdet?

Szakemberek és laikusok szervezete akinek ugyanaz a célja, és a figyelmük központjában az élet kezdete áll amely a fogantatással kezdődik.

Minden ember személyes kapcsolatait, világképét, kapcsolatait nagy mértékben befolyásolja életének kezdeti időszaka, szüleinek viszonyulása a szüléshez, születéshez és a kisgyermekkorhoz.

A céljuk

Testileg lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott, boldog felnőttkor megalapozása, ami összecseng a Kalovits Babaúszás Program® célkitűzéseivel is.