Szeptemberi kezdő csoportok

Szeptemberi kezdő csoportok

Szeptemberi kezdő csoport

Szeptemberi kezdő csoportok – Már lehet jelentkezni! 6 baba és 6 fő szülő (tehát egy babával egy szülő lehet a medencében) a limitált létszám átmenetileg a járványügyi intézkedések figyelembe vételével. Mivel jelenleg fontosnak tartjuk a higiéniai irányelvek betartását, ezért az uszodában jelenleg étkezni, nem lehetséges.

A foglalkozások 45 percesek. Árainkat megtalálod ide kattintva.

Szeptemberi kezdő időpontok

Hétfő – 10:45 (08.31)

Szerda – 13:00 (09.02)

Csütörtök – 15:15 (09.03)

A csoportok gyorsan betelnek, tehát érdemes telefonon jelentkezni ha azonnal szeretnél információt kapni arról, hogy hol vannak még szabad helyek.

Jelenktezésed a szeptemberi kezdő órákra leadhatod telefonon, emailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével. Munkatársaink egyeztetés végett mindenképp keresni fognak telefonon.

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal a kapcsolat fülre kattintva.

Helyszín

Rubin Wellness & Conference Hotel Budapest – Babaúszás szolgáltatások

1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.

https://hotelrubin.com/

Jelentkezés

Kérjük add meg gyerneked életkorát.
Kérjük ide írd le a kérésed, üzeneted.
Hírleveleinket 2 hetente fogjuk küldeni a feliratkozott követőink számára. Minden hírlevél láblécében lehetőséget adunk arra, hogy leiratkozz a hírlevélről. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük és csakis információ közlésre, szolgáltatásaink és csoportjaink indulásáról szóló rövid információkat küldünk azok számára, akik feliratkoznak. A nyilvántartott adatokról információ kérhető a babauszas.info@gmail.com email címen.
A 2018. május 25-e után életbe lépett Európai Uniós Adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kérjük, hogy pipáld ki a checkboxot és úgy küld el nekünk az adataidat. Az adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően tároljuk és bizalmasan kezeljük.