Októberi kezdő csoportok

Októberi kezdő csoportok

Októberi kezdő csoportok

Októberi kezdő csoportok – Már lehet jelentkezni! 6 baba és 6 fő szülő (tehát egy babával egy szülő lehet a medencében) a limitált létszám átmenetileg a járványügyi intézkedések figyelembe vételével. Mivel jelenleg kiemelt fontosságú a higiéniai irányelvek betartása, ezért az uszodában jelenleg étkezni, nem lehetséges.

A foglalkozások 45 percesek. Árainkat megtalálod ide kattintva.

Kezdő csoportok időpontjai

Hétfő – 10:45

Szerda – 10:45 és 13:00

A csoportok gyorsan betelnek, tehát érdemes telefonon jelentkezni ha azonnal szeretnél információt kapni arról, hogy hol vannak még szabad helyek.

Jelenktezésed az októberi kezdő órákra leadhatod telefonon, emailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével. Munkatársaink egyeztetés végett mindenképp keresni fognak telefonon.

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal a kapcsolat fülre kattintva.

Helyszín

Rubin Wellness & Conference Hotel Budapest – Babaúszás szolgáltatások

1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.

https://hotelrubin.com/

Jelentkezés

Kérjük add meg gyerneked életkorát.
Kérjük ide írd le a kérésed, üzeneted.
Hírleveleinket 2 hetente fogjuk küldeni a feliratkozott követőink számára. Minden hírlevél láblécében lehetőséget adunk arra, hogy leiratkozz a hírlevélről. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük és csakis információ közlésre, szolgáltatásaink és csoportjaink indulásáról szóló rövid információkat küldünk azok számára, akik feliratkoznak. A nyilvántartott adatokról információ kérhető a babauszas.info@gmail.com email címen.
A 2018. május 25-e után életbe lépett Európai Uniós Adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kérjük, hogy pipáld ki a checkboxot és úgy küld el nekünk az adataidat. Az adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően tároljuk és bizalmasan kezeljük.