Nyitási információk

Kalovits Babauszi - Ablakcsere, Nyitási információk
Ablakcsere a Kalovits Babausziban

Nyitási információk a Kalovits Babauszodában!

A vészhelyzet elmúltával minden piaci szolgáltatóegység kinyitott, vagy nyitásra készül, mindannyiunk legnagyobb örömére. Mi is hasonlóképp készülünk az ismételt fogadásotokra és alig várjuk hogy ismét boldog babakacajtól legyen hangos a Kalovits Babauszi!

Jelenleg az uszodában felújítási munkálatok zajlanak gyorsított ütemben. A tervezett nyitásunk emiatt legkorábban augusztus 1-re tehető. 

Természetesen a készültségi helyzettől függően a csoportok megtartásával kapcsolatban lesznek változások, hogy a törvényi szabályozásoknak minden tekintetben megfeleljünk. Kérjük, hogy kövessetek minket folyamatosan a közösségi média felületeken, a legfontosabb információkat mindenképpen közzétesszük.

Mivel szeretnénk, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen az újranyitás, kérünk titeket, hogy az alábbi kérdőívet töltsétek ki. A kérdőív kitöltése teljesen önkéntesen történik, a megadott adatokat teljes mértékben bizalmasan kezeljük és csak arra használjuk fel amire ti engedélyt adtok nekünk.

A ti segítségetekkel és részvételetekkel szeretnénk egy előzetes felmérést készíteni, hogy mekkora érdeklődésre készülhetünk, milyen csoportokat indítsunk és hány csoportra tudunk felkészíteni foglalkozásvezetőket.

Hamarosan bővítjük a nyitási információkat, remélhetőleg újra találkozunk veletek!

Tags: