Kezdő csoportok

Babaúszás Kezdő Csoport - Indulási időpontok és információk

Babawatsu

Kezdő Csoportok Aktuális Információk!
Örömmel tölt el minket, hogy itt vagy! Válaszd ki, hogy melyik kezdő csoportba szeretnél járni a kisbabáddal.

Az augusztus 3-i újra nyitás óta némi változást sajnos be kellett vezetünk ahhoz, hogy megfeleljünk a jelenleg hatályos egészségügyi előírásoknak és irányelveknek.
A csoportok létszáma maximum 6 baba – átmenetileg 1 felnőtt tud bemenni a medencébe, amennyiben a létszám engedi, tudunk rugalmasak lenni. Sajnos most nem lesz arra sem lehetőség, hogy a család (nagymama, nagypapa, nagynéni…. )eljöjjön és megnézze a foglalkozásokat.

októberi kezdő csoportok időpontjai

Hétfő 10:45
Szerda 10:45 és 13:00

Kérünk titeket, hogy továbbra is csak egészségesen gyertek el hozzánk és fokozottan tartsátok be az előírásokat.

Ha még nem jártál nálunk, kérjük, hogy az ismerkedést kezd a bevezetőnkkel és az uszoda házirendjével.

Kérjük add meg gyerneked életkorát.
Kérjük ide írd le a kérésed, üzeneted.
Hírleveleinket 2 hetente fogjuk küldeni a feliratkozott követőink számára. Minden hírlevél láblécében lehetőséget adunk arra, hogy leiratkozz a hírlevélről. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük és csakis információ közlésre, szolgáltatásaink és csoportjaink indulásáról szóló rövid információkat küldünk azok számára, akik feliratkoznak. A nyilvántartott adatokról információ kérhető a babauszas.info@gmail.com email címen.
A 2018. május 25-e után életbe lépett Európai Uniós Adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kérjük, hogy pipáld ki a checkboxot és úgy küld el nekünk az adataidat. Az adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően tároljuk és bizalmasan kezeljük.