Ti mondtátok

Babaúszás 2 kicsivel a Galeriusban

2018. szeptember 30.
Pintérné Krisztina

“Mi is István Kalovits -hoz jártunk a nagyobbikkal, most a kicsivel is. Nagyon jó pedagógus, mindkét gyermek imádja a vizet, nagyon jól felépített a programja, és a családnak szuper kikapcsolódás. Szombat délelőttönként a Galeriusban, csak ajánlani tudom.”

@Facebook - Bontovics Bernadett

Kalovits Program Babaúszás

2018. augusztus 11.
Bontovics Bernadett

“Kalovits István által tartott babaúszás nagyon jó. Kislányommal hozzá jártunk anno 6 éve és most a kisfiamat is hozzá fogom hordani. Rendkívül jó szakember, kedves, ért a babákhoz. Az én gyermekem szeretett járni, látszott rajta, hogy élvezi. Csak ajánlani tudom.”

.

Kalovits Babaúszás - Bence és Alexandra

2018. június 20. – Agócs Alexandra

“Bencével már 2,5 hónapja járunk hozzátok babaúszásra. Most már kezd feloldódni és kezdi megszeretni az uszit!”

@Facebook - Kalovits-Babaúszás

Babaúszás Siófokon

2018. május 24. – Kreka Dóra

“Kislányunk 3 hónapos kora óta járunk Istvánhoz babaúszásra Siófokon. Most egy éves és imádja a vizet. Számunkra fontos volt, hogy olyan babaúszásra vigyük a 3 hónapos kisbabánkat, ahol a babáról szól a foglalkozás. Ezért is örültünk, hogy a Kalovits-Progam® Siófokon is elérhető a kisgyermekes családok számára. 

István mondókákkal, gyerekdalokkal kelti fel a picik érdeklődését miközben észre sem veszik mennyi mindent tanulnak, amit az élet más területén is kamatoztatni tudnak. Egy három hónapos pici babával a legjobb családi program.

Nálunk ez kezdettől fogva apás program, ami még jobban erősítette a kapcsolatukat. Amellett, hogy egy nagyon élvezetes,- játékokkal és izgalmas feladatokkal teli foglalkozás, kislányunk mozgásfejlődésére is jó hatással van, sőt mi több egyszer sem volt még beteg, ami részben a babaúszásnak köszönhető. 

Végül, de nem utolsósorban, István észrevétlenül nevelési tanácsokat is adott, amiért – kezdő szülőként – külön hálásak is vagyunk neki. A kistesót sem fogjuk kihagyni ebből a nagyszerű élményből.”