Bogárné Bolla Zsuzsanna

Kalovits Program® babaúszás foglalkozásvezetője – Bogárné Bolla Zsuzsanna

@Kalovits Babauszi/Bogárné Bolla Zsuzsanna“Bogárné Bolla Zsuzsanna vagyok, három gyermek édesanyja. 1995-ben végeztem Budapesten a Pető Intézetben, konduktor-tanítóként. Diplomaszerzés után a zalaegerszegi kórház gyermekosztályán dolgoztam, ahol koraszülött és újszülött kisbabákkal illetve mozgássérült gyermekekkel foglalkoztam. 1999-ben végeztem el a Kalovits babaúszás oktatói tanfolyamot és lassan 20. éve töretlen lelkesedéssel többek között ezt a tevékenységet folytatom.

Magyarországon többféle módszerrel foglalkoznak kisbabákkal babaúszás címszó alatt. A Kalovits-módszer alapjai Hollandiából származnak, továbbfejlesztése és kidolgozása Kalovits István nevéhez fűződik. Zalaegerszegen 1999 szeptemberében indult a program, ez volt az első vidéki város, ahol sikerült lehetőséget teremteni, hogy a helyi és a környékbeli családok is megismerhessék ezt a módszert.

A Kalovits-Program összes foglalkozását, tevékenységét, tanfolyamát a gyermekek fejlődésének segítéséért, testi-lelki egészségért, a szülő-gyermek kapcsolat erősítéséért hoztuk létre. Fontos számunkra a tudat, hogy egyre több “kisembert” segítünk hozzá a nagyvilágban való boldoguláshoz, harmonikusabb élethez, az apró csodák megismeréséhez, szüleiket pedig az “új generáció” minél teljesebb megértéséhez! Nagyon sok szeretettel várok minden kedves érdeklődő Családot!”

Ha kérdéseid vannak a foglalkozásokról ne habozz megkeresni minket, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Információkérés

Add meg a teljes neved.
Add meg a telefonszámod, amin elérhető vagy.
Add meg azt az email címedet, amit napi szintű gyakorisággal olvasol.
Kérjük add meg gyerneked életkorát.
Kérjük ide írd le a kérésed, üzeneted a saját szavaiddal.
A 2018. május 25-e után életbe lépett Európai Uniós Adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kérjük, hogy pipáld ki a checkboxot és úgy küld el nekünk az adataidat. Az adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően tároljuk és bizalmasan kezeljük. A Jelentkezési űrlap kitöltése nem minősül hírlevél feliratkozásnak, ezt az email címet csakis az érdeklődés tárgyában rögzítjük, hírlevelet rá nem küldünk.