Pancsolda

Kalovits Pancsolda

Kalovits Pancsolda vár titeket, ha a zsúfolt strand helyett szívesen pancsolnátok egy bababarát helyszínen, vezetett foglalkozás nélkül. Pancsolda szabadon sok csapkodással, ahogy a gyermeked szeretné és amilyen ütemben ő megismerkedne a vízzel és a vízben történő mozgással. Természetesen lesz foglalkozásvezető az uszodában aki felügyel rátok, így ti élvezhetitek az önfeledt, szabad pancsolást és ismerkedést a vízzel. Nagyszerű lehetőség ha szeretnéd kipróbálni az uszinkat és eldönteni, hozzánk hozod-e a kisbabádat később úszni tanulni is.

Időtartam

45 perc pancsolás 1 baba + 1 felnőtt jöhet, csak bejelentkezéssel! 1 csoportban most a járványügyi szabályozásoknak megfelelően 6 baba és 6 szülő lehet.

Időpontok

Hétfő 10:45

Kedd 11:30

Szombat 10:00

Árak

A pancsolda ára, 4000 Ft/alkalom.
További csoportjaink árait itt találod.

Fontos

Nem vezetett foglalkozás, de lesz foglalkozásvezető aki felügyel Rád és kisbabádra. A létszám maximált, ami jelenleg 6 baba, ezért bejelentkezés szükséges!!! (telefonon vagy az alábbi űrlapot kitöltve).

A  31-32 fokos vízben történő foglalkozás után, ősztől tavaszig babaszaunánk kellemes átmelegedést biztosít számotokra.

Uszodánk csak és kifejezetten babaúszásra, babás csoportokra van fenntartva. 

Helyszín

Rubin Wellness & Conference Hotel
1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.
https://hotelrubin.com/

Jelentkezni e-mailben kell előzetesen: babauszas.info@gmail.com illetve telefonon +36209232488 vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Mielőtt jelentkezel hozzánk, kérjük, hogy olvasd el a babaúszásba bevezető információkat.

Jelentkezés a pancsoldába