Babawatsu

Babawatsu program®

A csend és a béke harmóniája a vízzel, az egész családnak, már a baba 2 hónapos korától.

Fontos tudnivalók

Ezt az akciót kizárólag a Kalovits program® új vendégei vehetik igénybe. A programba már járó babákat egyéb akciókkal várják a Kalovits-babauszodában. A foglalkozásokra javasolt korosztályba a 2 és 8 hónap közötti babák tartoznak.

A babawatsu foglakozások szerda reggel vagy péntek dél körül vannak. A víz hőmérséklete 32-34 fokos, amelyben a kicsik nagyon jól érzik magukat.

A részvételhez a megfelelő higiénia miatt a következő felszerelés szükséges:

  • úszópelenka,
  • kisnadrág,
  • fürdőlepedő a babának,
  • úszófelszerelés a szülőknek (papucs szükséges, úszósapka nem)

Kisbabád számára az egyik legmegnyugtatóbb közeg a víz, amely emlékezteti arra a szeretetteljes békére, amit néhány hónapja még a pocakodban érzett. A Kalovits-babawatsu® jóvoltából egy 4 alkalmas bérlet lehet most a Tiétek, amellyel igazi feltöltődésben részesülhetnek a picik. Eközben a szülőkre örömteli időtöltés vár, és lehetőséget kapnak kisbabájuk teljesebb megismerésére.

A Babawatsu® több mint babaúszás. A foglalkozások segítségével fejlődik a kicsik immun-, ideg- és mozgás-szervrendszere, erősödik a szülő-gyermek kapcsolat, a kommunikáció pedig sokkal érthetőbbé válik. A programon az 1990 óta működő Kalovits-módszert® ötvözik a speciálisan kisbabákra kifejlesztett watsu-elemekkel.

Jelentkezés

Add meg a teljes neved.
Add meg a telefonszámod, amin elérhető vagy.
Add meg azt at email címed, amit napi szintű gyakorisággal olvasol.
Kérjük add meg gyerneked életkorát.
Kérjük ide írd le a kérésed, üzeneted.
A 2018. május 25-e után életbe lépett Európai Uniós Adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kérjük, hogy pipáld ki a checkboxot és úgy küld el nekünk az adataidat. Az adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően tároljuk és bizalmasan kezeljük. A Jelentkezési űrlap kitöltése nem minősül hírlevél feliratkozásnak, ezt az email címet csakis az érdeklődés tárgyában rögzítjük, hírlevelet rá nem küldünk.