Babawatsu

Babawatsu program®

Babawatsu a csend és a béke harmóniája a vízzel, az egész családnak, már a baba 3-4 hónapos korától.

Fontos tudnivalók

Ezt az akciót kizárólag a Kalovits program® új vendégei vehetik igénybe. A programba már járó babákat egyéb akciókkal várják a Kalovits-babauszodában. A foglalkozásokra javasolt korosztályba a 2 és 8 hónap közötti babák tartoznak.

Szükséges felszerelés

A babawatsu foglakozások szerda reggel vagy péntek dél körül vannak. A víz hőmérséklete 32-34 fokos, amelyben a kicsik nagyon jól érzik magukat.

A részvételhez a megfelelő higiénia miatt a következő felszerelés szükséges:

  • úszópelenka,
  • kisnadrág,
  • fürdőlepedő a babának,
  • úszófelszerelés a szülőknek (papucs szükséges, úszósapka nem)

Kisbabád számára az egyik legmegnyugtatóbb közeg a víz, amely emlékezteti arra a szeretetteljes békére, amit néhány hónapja még a pocakodban érzett. A Kalovits-Babawatsu® jóvoltából egy 4 alkalmas bérlet lehet most a Tiétek, amellyel igazi feltöltődésben részesülhetnek a picik. Eközben a szülőkre örömteli időtöltés vár, és lehetőséget kapnak kisbabájuk teljesebb megismerésére.

A Kalovits-Babawatsu® több mint babaúszás. A foglalkozások segítségével fejlődik a kicsik immun-, ideg- és mozgás-szervrendszere, erősödik a szülő-gyermek kapcsolat, a kommunikáció pedig sokkal érthetőbbé válik. A programon az 1990 óta működő Kalovits-módszert® ötvözik a speciálisan kisbabákra kifejlesztett watsu-elemekkel.

Helyszín

Rubin Wellness & Conference Hotel
1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.
https://hotelrubin.com/

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Várunk szeretettel az uszodánkban! Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon vagy töltsd ki az űrlapot a Kapcsolat fülön.