Babaúszás Siófokon

Babaúszás Siófokon

2018-06-24 Referencia 0

Babaúszás Siófokon

@dora.kreka.3/Facebook

Kerka Dóra véleményét osztjuk meg veletek. Ő és családja Siófokon veszik igénybe szolgáltatásainkat.

“Kislányunk 3 hónapos kora óta járunk Istvánhoz babaúszásra Siófokon. Most egy éves és imádja a vizet. Számunkra fontos volt, hogy olyan babaúszásra vigyük a 3 hónapos kisbabánkat, ahol a babáról szól a foglalkozás. Ezért is örültünk, hogy a Kalovits-Progam® Siófokon is elérhető a kisgyermekes családok számára.

István mondókákkal, gyerekdalokkal kelti fel a picik érdeklődését miközben észre sem veszik mennyi mindent tanulnak, amit az élet más területén is kamatoztatni tudnak. Egy három hónapos pici babával a legjobb családi program.

Nálunk ez kezdettől fogva apás program, ami még jobban erősítette a kapcsolatukat. Amellett, hogy egy nagyon élvezetes,- játékokkal és izgalmas feladatokkal teli foglalkozás, kislányunk mozgásfejlődésére is jó hatással van, sőt mi több egyszer sem volt még beteg, ami részben a babaúszásnak köszönhető.

Végül, de nem utolsósorban, István észrevétlenül nevelési tanácsokat is adott, amiért – kezdő szülőként – külön hálásak is vagyunk neki. A kistesót sem fogjuk kihagyni ebből a nagyszerű élményből.”