Csoportok beosztása

Kérünk titeket az aktuális csoportokról érdeklődjetek az oldalon keresztül, e-mailben: babauszas.info@gmail.com vagy telefonon: 209232488. Nincs értelme kiírni, mert a létszám, akár egyik óráról másikra változik ha valaki be vagy átjelentkezik, így nem tudjuk mindig az aktuális helyeket a kiírtak szerint biztosítani. Megértéseteket köszönjük!

További kérdések esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Hírleveleinket 2 hetente fogjuk küldeni a feliratkozott követőink számára. Minden hírlevél láblécében lehetőséget adunk arra, hogy leiratkozz a hírlevélről. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük és csakis információ közlésre, szolgáltatásaink és csoportjaink indulásáról szóló rövid információkat küldünk azok számára, akik feliratkoznak. A nyilvántartott adatokról információ kérhető a babauszas.info@gmail.com email címen.
A 2018. május 25-e után életbe lépett Európai Uniós Adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kérjük, hogy pipáld ki a checkboxot és úgy küld el nekünk az adataidat. Az adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően tároljuk és bizalmasan kezeljük. A kapcsolati űrlap kitöltése nem minősül hírlevél feliratkozásnak, ezt az email címet csakis az érdeklődés tárgyában rögzítjük, hírlevelet rá nem küldünk.